Nyhet!

Postet av Sørumsand IF den 10. Des 2014Her er det en veldig fin nyhet :DTennis på Sørumsand?

Postet av Sørumsand IF den 29. Jan 2014

Sørumsand hadde i mange år en aktiv og god tennisgruppe. Tre tennisbaner bidro til gode treningsforhold og godt miljø. Med årene dabbet interessen av og banene forfalt og disse er i dag treningsfelt for fotball. Nå vurderes det om man skal blåse liv i tennisgruppa igjen.

Jeg ønsker å kartlegge interessen for å blåse liv i tennisgruppa igjen. Er interessen til stede vil det være fint om vi kunne bygge tennisbaner til glede for både barn, ungdom og voksne på Sørumsand. Et tennistilbud til lokalbefolkningen vil trekke flere til SIF og tennisbaner i Idrettsparken vil bidra til at SIF kan tilby et økt sports- og mosjonstilbud til lokalbefolkningen.

Er du interessert i å spille tennis på Sørumsand? Send i såfall en mail med navn, adr., mobilnr., og mailadresse til: espen.orderud@gmail.com.

Vi ønsker i samme omgang å gjøre en enkel kartlegging av de interesserte, og vennligst besvar disse spørsmålene i svarmailen:
  • Jeg kan tenke meg å spille litt tennis
  • Jeg kan tenke meg å bli med å danne gruppa
  • Hva kan/bør en årlig spillerett koste
  • Antall ganger jeg kommer til å spille i uka
  • Vi trenger instruktører - jeg kan bidra
Kom gjerne med innspill som bør ta med i det videre arbeidet:

Med vennlig hilsen
Espen Orderud
93050450Ny vinterbehandling av kunstgressbanen

Postet av Sørumsand IF den 29. Jan 2014

For å få full utnyttelse av kunstgressbanen i vintersesongen, har Fotballstyret besluttet å teste ut et nytt kjemisk middel. CMA (Calsium Magnesium Acetat) er et miljøvennlig alternativ til salt.

Middelet er biologisk nedbrytbart og er dermed heller ikke farlig for miljøet. Middelet er små hvite kuler og spres på banen på samme måte som salt. Mandag og tirsdag denne uken er det kjørt på to omganger og onsdag morgen var banen myk og fin selv om det er mange kuldegrader ute. Dette lover veldig bra!

Middelet er også et adskillig rimeligere alternativ enn undervarme og erfaringer fra andre baner viser at resultatet er minst like bra.

Eneste ulempen med CMA, kan være at det lukter litt eddik av klær og sko. Dette er imidlertid ikke farlig og går av i vask.Det er veldig viktig å følge med på vær og temperatur, da det er av avgjørende betydning å kjøre på CMA på de mest gunstige tidspunktene for best mulig resultat. Metereolog og banemester Finn Kleven har tatt på seg dette ansvaret og vil være aktiv på yr.no de nærmeste månedene. Han vil også være den som tar beslutninger om når banen må stenges for ikke å ødelegge effekten av det som sprøytes på. Vi ber om respekt om at banen ikke brukes når den er stengt.

For ikke å få områder med is på banen, er det også veldig viktig at man ikke tømmer vann og drikke fra drikekflasker ute på kunstgressbanen. Alle spillere må få denne beskjeden fra sine trenere.

Vi ber også om at alle mål som blir rullet ut på banen, settes tilbake på kanten
igjen etter ruk. Dette for at banemannskapene skal slippe å flytte målene hver gang de skal preparere banen.


1 Kommentar

Endelig folkebad på Sørumsand

Postet av Sørumsand IF den 29. Jan 2014

Førstkommende søndag starter SIF svømmegruppe folkebad på Bingsfoss.

SIF svømmegruppe kan med stor glede informere om at vi nå i samarbeid med Sørum kommune starter folkebad på Bingsfoss. SIF svømmegruppe har mottatt mange ønsker om at det skal arrangeres folkebad på Sørumsand og nå er det endelig en realitet!

Folkebadet starter førstkommende søndag og vil i en prøveperiode avholdes de fleste søndager frem mot sommeren. For mer informasjon om hvilke datoer det vil være folkebad, se SIF svømmegruppe sin hjemmeside om folkebad her.

Billettsalget foregår klokka 11.15-13.00.Den første timen fra 11.30 til 12.30 er reservert til familiesvømming, det vil si voksne og barn. (Barn under 12 år må ha med seg en voksen).Den andre timen fra 12.30 til 13.30 er reservert til voksensvømming, det vil si kun for de som har fyllt 16 år og eldre.Ta med badetøy og badehetteHusk god kroppsvask/hårvask uten badetøy før dere går i vannet.

Velkommen!2 Kommentarer