Har du lyst til å prøve "ælveroing" på Glomma?

Postet av Sørumsand IF den 2. Aug 2022

Har du lyst til å prøve "ælveroing"?

«Bingen Lenseminneforening (BLF), (og SIF) inviterer publikum til å se Glommadyppen, prøve ælveroing på Glomma og ha en familiedag, lørdag 6. August ca kl 11 og utover. Det vil foregå ved Fløterbrakka, Vestbyveien 81, Sørumsand.  Dette er samme dag som Glommadyppen, www.glommadyppen.no , og er et støttearrangement for publikum til dette. Svømmerne i Glommadyppen ventes å være passert området ca. 12.00 (noe forbehold om start/vanntemperatur).

Etter ca. kl 12, starter det en uhøytidelig ælveroing med Ælvebåter, «toroninger (2 personer/4 årer)». BLF ønsker interesserte roere, svømmedyktige over 16 år (medbrakt egen redningsvest e.l.) som vil prøve seg med autentisk fløterrobåt på Glomma. Start fra Brygga/Fløterbrakka, Vestby og ro rundt lensekar, bøye og lensekar. 6-700 meter til sammen. Noe informasjon om fløtning og lensehistorie. 
Værforbehold: Avlyses ved veldig dårlig vær.
Varighet: Publikum ønskes for å overvære passering av svømmere som deltar på Glommadyppen ca kl 11-12. Forøvrig blir det ælveroing og en hyggelig familiedag ved Glomma.
Diverse:  Egen medbrakt mat anbefales. Det blir grill/bål hvis greit vær. Mulig musikkinnslag i løpet av dagen.

Vi selger picnikbenker!

Postet av Sørumsand IF den 25. Mai 2022

Vår berømte og fantastiske seniorgruppe har laget picnikbenker som vi selger! Det er solid treverk og håndverk som er utført av flinke snekkere. Bordplaten er 195cm x 92cm. Total bredde er 170cm og høyden er 79cm.

Kanskje dette kunne være noe å ha i hagen din? Kanskje bedriften din trenger noe til uteplassen? Kanskje lekeplassen trenger noen?

Vi selger disse for kun 6 000,-. Ta kontakt med Tonja (tonja@sif.no) hvis dere ønsker å støtte oss med å kjøpe en slik benk!
Løpskarusell

Postet av Sørumsand IF den 25. Mai 2022

Endelig - etter 2 år i dvale pga coronapandemien - er det tid for vårens vakreste eventyr på Sørumsand. Nemlig Løpskarusellen. Nytt av året er at det går på mandager og vi starter allerede mandag 30. mai. Deretter arrangeres det 13. juni, 20, juni, 22. august, 29. august og 5. september.

Start og mål ved Skibua, men vi anbefaler parkering ved Sørumsand Barneskole. Registreringen starter kl 18.00 - møte opp i god tid slik at registreringen går så enkelt som mulig. Deltageravgift er kr. 100,- - betal gjerne på forhånd til Vippsnummer 521715.

Alle deltagerne som fullfører minst 3 løp får diplom og premie.

Og alle deltagerne får selvfølgelig rød saft etter målgang :-)

Vel møtt!

Mer informasjon her: SIFs løpskarusell 2022 infoskriv pdf.pdf
Foredrag - "Når sunt blir usunt"

Postet av Sørumsand IF den 5. Mai 2022

I samarbeid med vår sponsor Trento, arrangerer vi et foredrag på klubbhuset torsdag 19. mai kl 18.00. Dette er et foredrag for ungdom, foreldre og trenere/fagpersoner som jobber med ungdom. Det er derfor høyst relevant for alle SIF-medlemmer. Temaene vil være:

- Ungdom og mental helse

- Selvbilde og kroppspress

- Tvangspreget forhold til mat, kropp og trening

- Leon Pal forteller sin sterke historie

Representanter fra Antidoping Norge og ROS (Rådgivning om spiseforstyrrelser) vil være tilstede og svare på spørsmål.

Vi oppfordrer sterkt at trenere og lagledere møter opp på dette foredraget - det tar bare en times tid.

Velkommen!Per-Einar er den nye sportslige lederen i SIF Fotballgruppe

Postet av Sørumsand IF den 28. Apr 2022

I midten av februar utlyste vi en 100% stilling som Sportslig Leder i SIF Fotballgruppe. Vi fikk inn veldig mange gode og godt kvalifiserte søkere. Det har blitt gjennomført to intervjurunder med representanter fra både gammelt og nytt fotballstyre, fra Hovedstyret i tillegg til Daglig Leder.

Etter en god og omfattende prosess, har vi bestemt oss for å gi jobben til Per-Einar Gjelsvik.

Per-Einar har sterk faglig bakgrunn med bla UEFA  A-lisens fra Norges Fotballforbund, ulike kurs fra akademiet til Barcelona samt lederkurs. I tillegg har han mange års erfaring som trener for ulike lag i LSK, Frogner, Strømmen og Sørumsand. Han har 21 års erfaring fra Asics Norge og jobber i dag som Sportslig Leder i Skedsmo Fotballklubb. Per-Einar er godt kjent med SIF gjennom mange år og med hans bakgrunn kan han gå rett inn i jobben som Sportslig Leder for fotballgruppa.

Per-Einar vil starte i jobben 1. august, men vil trene A-laget til Skedsmo ut sesongen før han avslutter det engasjementet.

Vi er veldig glade for at Per-Einar har takket ja til jobben og gleder oss stort til at han skal bruke sin brede kunnskap og erfaring til å løfte fotballgruppa til SIF fremover.

Vi ønsker han lykke til og velkommen "hjem" :-)